'Antwerp moet geduld oefenen, opnieuw geen Defour tegen KAA Gent'

'Antwerp moet geduld oefenen, opnieuw geen Defour tegen KAA Gent'

Gepubliceerd: maandag 18 november 2019 om 10:00ma 18-11-2019 om 10:00

Laatste update: maandag 18 november 2019 om 23:15ma 18-11-2019 om 23:15

Voor Antwerp en KAA Gent zit de interlandbreak er donderdag al op. Dan spelen ze namelijk een inhaalwedstrijd van Speeldag 5. Steven Defour zal dan nog niet van de partij zijn.

Antwerp kan donderdag gebruik maken van alle aanwinsten, ook als ze nog na 25 augustus zijn binnengehaald. Hoedt, Mirallas, Benson en Gano mogen dus allemaal in actie komen. Voor Defour komt de partij echter te vroeg. Hij heeft volgens Gazet Van Antwerpen nog steeds last van zijn hamstrings en wil geen risico's nemen.

Antwerp - KAA Gent werd eind augustus uitgesteld omdat beide teams nog moesten strijden voor een plekje in de Europa League. Ook de match tussen Charleroi en Club Brugge werd toen uitgesteld, maar daarvoor is er nog geen nieuwe datum bekend.

Didier Lamkel Zé zal sowieso niet spelen tegen KAA Gent. De sterspeler van Antwerp heeft namelijk al vijf gele kaarten achter zijn naam staan.

UPDATE: Het Nieuwsblad bevestigt dat Defour nog even out zal zijn. De middenvelder trainde maandag nog apart bij Antwerp. Na een geplande controle werd duidelijk dat Defour komend weekend nog niet in actie kan komen. Hij zal pas volgende week de groepstraining hervatten. Daardoor mist Defour niet alleen de wedstrijd tegen Gent donderdag, maar ook de partij zondagnamiddag.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws