Belgische beloften stunten tegen Duitsland: Fantastische prestatie

Belgische beloften stunten tegen Duitsland: "Fantastische prestatie"

Gepubliceerd: maandag 18 november 2019 om 08:01ma 18-11-2019 om 08:01

De Belgische beloften konden afgelopen zondag stunten in de EK-voorrondegroep. Op bezoek bij grootmacht Duitsland won het met mooie 2-3 cijfers. Een puike prestatie, vindt ook kapitein Zinho Vanheusden.

"Gaan winnen bij een van de beste ploegen ter wereld, dat mogen we niet onderschatten. Dat is niet niks", reageerde Vanheusden achteraf bij Sporza. De verdediger speelde zelf een hoofdrol met een doelpunt, eigen doelpunt en een gemiste strafschop.

"Ik ben trots op heel de ploeg, want dit was een fantastische teamprestatie", spaarde Vanheusden de lof niet. "Het is ook een opkikker, want we waren niet goed aan de campagne begonnen. Maar in de laatste twee duels hebben we toch getoond dat er veel talent in deze groep zit. We zijn ook een echte ploeg aan het smeden."

Ook bondscoach Johan Walem was bijzonder tevreden. "Deze groep heeft hiermee een grote stap gezet. Ze hebben gedaan wat ik gevraagd had en waar we een hele week aan gewerkt hadden. Dit is een topprestatie van deze jonge groep tegen een groot land, de favoriet in onze groep. Proficiat aan iedereen", besloot hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws