Lukaku deelt eerste foto van zoontje: 'Ik hou van jou'

Lukaku deelt eerste foto van zoontje: 'Ik hou van jou'

Gepubliceerd: zondag 17 november 2019 om 11:38zo 17-11-2019 om 11:38

Laatste update: woensdag 4 december 2019 om 22:02wo 04-12-2019 om 22:02

Veel is er niet geweten over het persoonlijke leven van Romelu Lukaku. In Italië werd er al een tijdje gespeculeerd dat de aanvaller een zoontje heeft, maar dat wilde hij lang niet bevestigen. Zaterdag heeft hij het uiteindelijk toch gedaan.

De aanvaller wist zaterdag de 0-4 te scoren in de overwinning tegen Rusland. Na zijn doelpunt liep Lukaku, met duim in de mond, richting de camera. Hij had ook een boodschap voor... zijn zoontje. "Romeo. Ton papa t’aime, mon fils", gaf de spits aan.

Bij Het Laatste Nieuws klinkt het nu dat Lukaku een zoontje heeft van bijna één jaar oud. De elf maanden oude Romeo werd geboren in de Verenigde Staten en wordt opgevoed door Adolphine, de mama van Lukaku. Over de moeder van kleine Romeo is nog niets geweten.

Geruchten
De eerste geruchten over een zoontje van Lukaku kwamen er eind december van vorig jaar al. De spits kreeg toen meer dan een week vakantie bij Manchester United omwille van 'privéredenen'. Enkele weken later vierde hij enkele doelpunten met een duimpje in de mond. Nu is de bevestiging er dus ook gekomen van Lukaku.

Update: Lukaku lijkt klaar om zijn zoon aan de wereld voor te stellen. Op Twitter had hij alvast een boodschap voor zijn zoontje met bijpassende foto. 'Ik hou van jou', schreef de Rode Duivel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws