Degryse geniet van Thorgan Hazard, die volgens hem titularis zal blijven

Degryse geniet van Thorgan Hazard, die volgens hem titularis zal blijven

Gepubliceerd: zondag 17 november 2019 om 12:35zo 17-11-2019 om 12:35

Thorgan Hazard was zaterdag één van de uitblinkers bij de Rode Duivels. De middenvelder van Borussia Dortmund opende de score met een knappe knal. Voor Marc Degryse is het stilaan duidelijk dat hij een basisplaats moet blijven krijgen.

"Toch vermelden dat Thorgan stilletjes aan een rol als titularis te pakken heeft", geeft Degryse aan bij Het Laatste Nieuws. Volgens hem is er ook amper concurrentie voor Hazard. "Hij krijgt mogelijk nog wat concurrentie van Chadli, maar Carrasco is intussen helemaal uit beeld", klinkt het.

Volgens Degryse moet Carrasco zeker niet meer hopen op een basisplek zolang hij in China speelt. "Door zijn Chinees avontuur is hij derde keuze geworden. Hopelijk gaan zijn ogen open en gaat hij voor een transfer. Anders zit hij met een probleem", aldus Degryse.

Hazard kon hem ook enorm bekoren tegen Rusland. "Thorgan deed een goede zaak en je merkt ook dat hij meer en meer vertrouwen krijgt en zich durft te manifesteren. Het zal hem deugd doen. Tegen een mindere tegenstander als Rusland hoefde hij niet echt mee te verdedigen, maar als het moet, doet ie het wel", aldus Degryse.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Thorgan Hazard in de basis blijven staan?

(79 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws