Een Rode Duivel naar de MLS? Daar is al over gepraat

Een Rode Duivel naar de MLS? "Daar is al over gepraat"

Gepubliceerd: zondag 17 november 2019 om 11:19zo 17-11-2019 om 11:19

De Major League Soccer is bezig aan een opmars en hoopt binnen de komende jaren één van de absolute topcompetities te zijn in de wereld. In het verleden haalde het al grote namen zoals David Beckham, Thierry Henry en Zlatan Ibrahimovic naar Noord-Amerika. Binnenkort ook Rode Duivels?

Michael Yormark werkt momenteel voor Roc Nations Sport, een sportmanagementdivisie waar ook Rode Duivels zoals Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku en Axel Witsel aan verbonden zijn. Volgens hem is de kans niet onbestaande dat we in de komende jaren nog een (ex-)Rode Duivel in de Belgische competitie zien

"Ja, daar is al over gepraat", zegt Yormark in Het Laatste Nieuws. "Sommige jongens willen dat maar al te graag. Niet enkel voor het voetbal, ook voor de levenservaring. Ze kunnen in Amerika een andere cultuur opsnuiven. Alleen: dat moet op het juiste moment gebeuren, nu nog niet", klinkt het.

Kevin De Bruyne gaf in het verleden al aan dat hij ooit in de MLS wil voetballen. Romelu Lukaku is dan weer een fan van het Amerikaanse leven en gaat er jaarlijks op vakantie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws