Lokeren kan alweer niet winnen, tweede periode begint met verlies tegen Lommel

16-11-2019 22:20
1

Lokeren lijkt vergeten te zijn wat winnen is. Ook de tweede periode kon het niet beginnen met een overwinning. In eigen huis gingen de Waaslanders met 0-1 onderuit tege Lommel.

Lokeren begon vol goede moed aan de tweede periode. Het hoopte na de slechte eerste periode weer mee te kunnen dingen voor een periodetitel. Dat de supporters dat ook willen, maakten ze duidelijk met een actie in de eerste tien minuten van de partij. De scheidsrechter legde de wedstrijd zelfs even stil.

De spelers van Lokeren kon het echter niet inspireren naar beter voetbal. In de eerste helft kregen we amper kansen te zien. Het was dan ook niet zo verrassend dat het bij de rust nog steeds 0-0 stond na een saaie eerste helft.

In de tweede helft dan toch wat spanning, met pogingen van beide ploegen. Zowel Lokeren als Lommel waren dicht bij een doelpunt, maar het was uiteindelijk Lommel dat het eerst kon vieren. Op het uur kon Aabbou profiteren na balverlies van Amano.

Lokeren gaf zich niet gewonnen en ging op zoek naar die gelijkmaker. Amano kon zijn foutje bijna rechtzetten, zijn poging werd gestopt. De Waaslanders bleven kans op kans creëren, maar het wilde niet lukken voor de thuisploeg.