Hazard geniet na zege tegen Rusland: Een goede dag, Thorgan zal jaloers zijn

Hazard geniet na zege tegen Rusland: "Een goede dag, Thorgan zal jaloers zijn"

Gepubliceerd: zaterdag 16 november 2019 om 23:05za 16-11-2019 om 23:05

Met twee doelpunten was Eden Hazard opnieuw ontzettend belangrijk voor de Rode Duivels. Samen met zijn broertje Thorgan Hazard hielp hij België aan een makkelijke 1-4 overwinning. Achteraf kon de kapitein van de Rode Duivels alleen maar tevreden zijn.

"Dit is een mooie manier om drie punten te pakken. De eerste helft was heel goed, de tweede was iets minder maar goed", citeert Het Laatste Nieuws de superster van Real Madrid.

Het was niet alleen een mooie avond voor Eden zelf, zo kon ook zijn broertje Thorgan scoren. "Het was een mooi familiefeest voor de rust. Niet alleen voor Thorgan en mij, maar voor de grote Belgische familie. Het is natuurlijk wel leuk om als broers te scoren en beslissend te zijn. Maar Thorgan zal jaloers zijn. Hij heeft maar een keer gescoord, ik twee keer. Dus nu zullen ze toch weer meer over mij praten", lachte hij bij Sporza.

Dinsdag wacht nog een laatste wedstrijd in deze EK-kwalificatiecampagne. "Nu is het uitkijken naar het feest van dinsdag tegen Cyprus. Dat we volgende zomer terug hier in Sint-Petersburg tegen Rusland moeten? We hebben hier nu drie keer gespeeld en twee keer gewonnen. Enkel tegen Frankrijk liep het verkeerd", geeft Hazard aan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws