Diagne richt zich tot criticasters na akkefiet bij Club Brugge: 'Ze beledigen me'

Diagne richt zich tot criticasters na akkefiet bij Club Brugge: 'Ze beledigen me'

Gepubliceerd: zaterdag 16 november 2019 om 15:00za 16-11-2019 om 15:00

Laatste update: zaterdag 16 november 2019 om 15:22za 16-11-2019 om 15:22

Mbaye Diagne heeft het de laatste weken niet makkelijk gehad. Na zijn egoïstisch gedrag in de wedstrijd tegen PSG kreeg de Senegalees een pak kritiek. Hij verontschuldigde al voor zijn actie, maar blijft bekritiseerd worden. Nu reageert Diagne.

Op Instagram komt hij met een post, geschreven in het Italiaans, waar hij zich richt tot alle criticasters. "Al vanaf mijn geboorte spreken mensen over me en bekritiseren ze me. Ze beledigen me, maar het leven is nu eenmaal gevuld met kritiek', schrijft de spits.

'Het geeft me genoeg kracht om te groeien, het helpt me met mijn werk. Ik heb al veel moeten doorstaan en ik zal dat blijven doen. Dat ik al zover ben geraakt, is omdat God dat wilde', aldus Diagne.

De spits plaatste de post in kwestie ook met een shirt van Club Brugge, wat erop lijkt te wijzen dat hij niet van plan is om de club zomaar te verlaten. Het valt af te wachten of Philippe Clement en het bestuur van Club Brugge de spits nog een kans willen geven. Tegen Antwerp viel hij nog uit de selectie, maar hij kreeg wel speeltijd in de oefenpartij tegen KVO.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws