Mignolet snoert criticasters de mond: “Nog meer van die flauwe zever”

Mignolet snoert criticasters de mond: “Nog meer van die flauwe zever”

Gepubliceerd: zaterdag 16 november 2019 om 13:32za 16-11-2019 om 13:32

Simon Mingolet is aan topseizoen bezig met Club Brugge. De sluitpost is van belangrijke waarde voor Blauw-Zwart en tegenover Het Belang van Limburg laat de goalie zich uit over de kritiek.

Mignolet laat ook zien voetballende kwaliteiten te hebben. “Ik ben blij dat ik beslissend kon zijn. Tegen KRC Genk, Anderlecht, Cercle, Oostende, tijdens de Champions League-voorrondewedstrijden tegen Linz en Kiev. Maar voor mij was het nog belangrijker dat ik mijn voetballende kwaliteiten heb kunnen tonen.”

Zo snoert Mignolet de mond van de criticasters. “Ik kreeg in het verleden vaak een etiket opgekleefd, ik zou niet goed zijn in het meevoetballen, ik zou de ruimte voor me niet beheersen en nog meer van die flauwe zever. Bij Club ben ik nu de eerste speler die de opbouw start, ik ben met mijn voeten zelfs belangrijker dan met het keepen.”

“Daardoor kan de tegenstander ons ook niet hoog onder druk zetten, omdat de ploeg en ik er telkens combinerend uitkomen. Ik heb altijd al moeten lachen met die kritiek. Het was een fabeltje, dat werd gevoed om mij in de problemen te brengen. Nu heb ik intussen het tegendeel bewezen en daar ben ik trots op. (fijntjes) Dat wilde ik toch even benadrukken”, aldus Mignolet.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Mignolet hier gelijk?

(293 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws