'Rusland mist twee geblesseerde sterspelers voor de komst van Rode Duivels'

'Rusland mist twee geblesseerde sterspelers voor de komst van Rode Duivels'

Gepubliceerd: zaterdag 16 november 2019 om 11:47za 16-11-2019 om 11:47

Laatste update: zaterdag 16 november 2019 om 11:48za 16-11-2019 om 11:48

De Rode Duivels missen enkele sterkhouders tegen Rusland, maar ook de thuisploeg treedt niet op volle sterkte aan tegen onze nationale ploeg. Zo moet ook de Russische bondscoach flink roteren met het oog op de strijd om groepswinst.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat er twee sterspelers ontbreken bij de Russen. Daar waar er bij de Rode Duivels vooral verdedigers ontbreken, is bij Rusland vooral de aanval flink onthoofd. Aleksandar Golovin (vijf doelpunten en vier assists) en Dimitri Cheryshev (elf doelpunten, vier assist) zullen er tegen België niet bij zijn zaterdagavond vanwege een blessure.

Een flinke domper voor Rusland, dat de Rode Duivels een uitverkocht Zenit-stadion ontvangt. "Dit is een serieuze teleurstelling", zei kapitein Artem Dzyuba. "Ze vormen de ruggengraat van onze ploeg", steekt de 31-jarige aanvaller het gemis van Golovin en Cheryshev niet onder stoelen of banken.

Puzzelen voor Martinez
Bij de Rode Duivels ontbreken Vincent Kompany en Jan Vertonghen, terwijl Thomas Vermaelen nog niet aan de aftrap wordt verwacht. Het centrale verdedigingstrio wordt zo wellicht Toby Alderweireld, Dedryck Boyota en Jason Denayer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wint België in Rusland?

Ja
76%
Nee
24%
(457 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws