Vrancken dolgelukkig met verlenging bij Mechelen: 'Hebben het goed met elkaar'

Vrancken dolgelukkig met verlenging bij Mechelen: 'Hebben het goed met elkaar'

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 16:14vr 15-11-2019 om 16:14

Wouter Vrancken blijft KV Mechelen langer trouw. De trainer zette eerder deze week zijn handtekening onder een vernieuwd contract na vermeende interesse van KRC Genk. Vrancken reageerde achteraf bijzonder tevreden.

Vrancken was vrijdag met KV Mechelen nog actief tegen KRC Genk. De trainer won met 1-0 van de club die naar verluidt interesse toonde in hem. "Ik ben heel tevreden", reageerde Vrancken na zijn contractverlenging bij Het Laatste Nieuws.

"Dit is een blijk van vertrouwen en appreciatie. En naar de buitenwereld is dit een mooie manier om te zeggen dat we het echt goed hebben met elkaar en dat we graag samen verder willen", aldus Vrancken.

Genk zou na het ontslag van Felice Mazzu interesse getoond hebben in Vrancken. KV Mechelen greep snel in. "Racing Genk was niet concreet, maar Mechelen heeft pro-actief gehandeld. Het momentum om rond de tafel te zitten was er. Voor mij moest niets, maar Mechelen wilde met dat nieuwe contract ook graag wat extra zekerheid inbouwen. Met deze nieuwe verbintenis is dat ook gebeurd", aldus Vrancken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws