Vrancken en KV Mechelen winnen van KRC Genk in oefenduel

15-11-2019 14:00
2

Wouter Vrancken verlengde zijn contract bij KV Mechelen nadat hij werd genoemd bij KRC Genk. Beide clubs stonden tegenover elkaar in een oefenpot en Malinwa won met 1-0.

De week kan niet meer stuk voor KV Mechelen. Succestrainer Vrancken tekende een nieuw contract én er werd gewonnen tegen KRC Genk op het veld van ASV Geel. Het enige doelpunt viel al na drie minuten spelen. Engvall zette op aangeven van Bijker de 1-0 eindstand op het bord.

Kort voor rust scoorde Vanlerberghe bijna de 2-0, maar hij schoot zijn poging over. Voor KRC Genk was Heynen dreigend en ook Paintsil en de ingevalle Saibari kwamen nog opzetten na rust. Uiteindelijk bleef het bij 1-0 voor KV Mechelen.

KV Mechelen: Castro, Van Cleemput (46’ Van Hoorenbeeck), Boni, De Bie, Bijker, Kaya (46’ Hairemans), Vanlerberghe (60’ Coveliers), Corryn (46’ Schoofs), Tainmont (70’ Quadflieg), Engvall (60’ Zeroual), Togui (70’ Van Keilegom)

KRC Genk: Bastiaens, Maehle (46’ De Norre), Dewaest (46’ Adewoye), Screciu (90’ Didden), Neto Borges, Wouters, Heynen (65’ Saibari), Piotrowski, Bongonda, Paintsil, Odey