Nog drie overgebleven kandidaten bij KRC Genk: Eind deze week doorbraak?

Nog drie overgebleven kandidaten bij KRC Genk: Eind deze week doorbraak?

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 08:31vr 15-11-2019 om 08:31

Laatste update: vrijdag 15 november 2019 om 14:44vr 15-11-2019 om 14:44

KRC Genk is naarstig op zoek naar een nieuwe trainer. T1 ad-interim Domenico Olivieri wil graag begin volgende week een nieuwe hoofdcoach zien. In dat opzicht praat Genk nu ook met Hannes Wolf.

La Dernière Heure schrijft dat de 38-jarige Duitser donderdag op gesprek kwam in de Luminus Arena. Wolf kende zijn doorbraak bij de U21 van Borussia Dortmund. Nadien was de leermeester nog actief bij Stuttgart en Hamburg SV, waar hij vorig jaar ontslagen werd. Na een jaar zonder team ziet Genk in hem mogelijk een opportuniteit.

Meerdere kandidaten
Deze morgen meldde VoetbalPrimeur ook al dat Marc Brys gecontacteerd werd door Genk. Daarnaast staan ook Bernd Storck (Cercle Brugge) en het duo Besnik Hasi-Bernd Thijs (Al-Raed, beide ex-spelers van de club) op het verlanglijstje van de landskampioen.

Wouter Vrancken wordt alvast niet de nieuwe trainer van Genk. De Limburger tekende bij KV Mechelen donderdagnacht een nieuw, verbeterd contract. 

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat er nog drie overgebleven kandidaten zijn voor de opvolging van Felice Mazzu. KRC Genk zette zijn gespreksronde verder met een Belgische coach, een buitenlandse coach en een coach die aan de slag is/was in België, Hannes Wolf. Een doorbraak lijkt nog niet voor nu, maar de onderhandelingen worden eind deze week waarschijnlijk afgerond.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Hannes Wolf een goede keuze zijn van Genk?

(2611 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws