OFFICIEEL: Vrancken blijft KV Mechelen trouw en tekent nieuw contract

OFFICIEEL: Vrancken blijft KV Mechelen trouw en tekent nieuw contract

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 07:30vr 15-11-2019 om 07:30

Laatste update: vrijdag 15 november 2019 om 08:05vr 15-11-2019 om 08:05

Wouter Vrancken zal niet de nieuwe trainer van KRC Genk worden. De Limburger tekende donderdagnacht een nieuw contract bij KV Mechelen, waardoor hij nu meer zal gaan verdienen Achter de Kazerne.

Sportwereld weet het verbeterde contract voor Vrancken te melden. 'Wouter Vrancken blijft KV Mechelen trouw. De coach, die eerder deze week kort in de belangstelling stond bij KRC Genk, ondertekende afgelopen nacht een nieuw (en verbeterd) contract bij KV Mechelen', klinkt het.

'De onderhandelingen tussen het clubbestuur en zijn succestrainer liepen door tot in de late uurtjes. Pas na middernacht werd er een akkoord gevonden. Meer details over de verlengde samenwerking - zoals de contractduur - ontbreken voorlopig nog. De club zal het nieuws later vandaag officieel communiceren', aldus de krant.

UPDATE: KV Mechelen bevestigt het nieuws dat Vrancken aan boord blijft. "Kandidaat op de long-, de short- of welke lijst dan ook, het was het signaal om met onze coach rond de tafel te gaan zitten. Nu klinken we met hem op een samenwerking die kadert in ons langetermijnsplan", aldus Dieter Penninckx.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws