OFFICIEEL: Westerlo neemt na enkele maanden al afscheid van Emenike

OFFICIEEL: Westerlo neemt na enkele maanden al afscheid van Emenike

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2019 om 19:45do 14-11-2019 om 19:45

De samenwerking tussen Emmanuel Emenike en KVC Westerlo heeft niet lang geduurd. Na amper enkele maanden hebben beide partijen in onderling overleg om uit elkaar te gaan.

Dat maakte KVC Westerlo bekend via de officiële kanalen. 'Ondanks de vele geleverde inspanningen die partijen in de beste verstandhouding leverden, kon de speler niet op het niveau gebracht worden dat beide partijen voor ogen hadden', schrijft de club op de webstek.

'In die omstandigheden was het aangewezen om met een goed gevoel de overeenkomst te beëindigen. KVC Westerlo bedankt Emmanuel voor de keuze en het vertrouwen in de club en de spelers wenst de club te bedanken voor de mogelijkheid die hem geboden werd', aldus Westerlo.

Emenike werd midden september nog transfervrij overgenomen, maar kon nooit echt helemaal overtuigen bij Westerlo. Hij speelde uiteindelijk amper vijf wedstrijden voor De Kemphanen en kon daarin geen enkele keer scoren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws