Club Brugge wint oefenwedstrijd in Belfius Basecamp van Sporting Charleroi

14-11-2019 14:32
18

Club Brugge heeft een vriendschappelijke wedstrijd in het Belfius Basecamp tegen Sporting Charleroi afgewerkt. Blauw-Zwart won met 2-1.

Philippe Clement en Club Brugge zagen veel spelers vertrekken door de interlandperiode. Toch kon Blauw-Zwart nog met een behoorlijk elftal aantreden. In de eerste helft vielen er geen doelpunten, maar in de tweede helft vielen er wel goals.

Jelle Vossen bracht Club Brugge op voorsprong. De Japanner Morioka bracht Charleroi op gelijke hoogte via een strafschop. De wedstrijd leek op 1-1 te eindigen tot de ingevallen De Cuyper een vrije trap in blessuretijd binnenschoot.

Basis Club Brugge: Horvath – Mata, Cools, Ricca, Balanta, Rits, Vormer, Schrijvers, Vlietinck, Vossen, Diagne

Basis Charleroi: Descamps – Marinos, Willems, Dessoleil, Tsadjout – Keita, Hendrickx, Morioka – Fall, Diagne, Bruno