Net als Rusland zijn ook shirts Rode Duivels 'fout': “Wij klagen daar niet over”

Net als Rusland zijn ook shirts Rode Duivels 'fout': “Wij klagen daar niet over”

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2019 om 13:47do 14-11-2019 om 13:47

De Russische nationale ploeg is niet te spreken over het ontwerp van de nieuwe nationale tenues. Tegen de Rode Duivels zullen de Russen in hun oude shirts spelen. Ook bij de Belgische nationale ploeg zijn de kleuren ‘fout’.

De volgorde van de kleuren is op het nieuwe shirt van Rusland fout en dat is ook het geval bij de Rode Duivels. De KBVB maakt echter geen ophef. “De drie Belgische kleuren staan op het shirt, dat is het belangrijkste”, vertelt woordvoerder Pierre Cornez aan Het Nieuwsblad.

“Voordat de truitjes gemaakt werden, heeft Adidas het ontwerp voorgelegd aan de Belgische voetbalbond. Wij hebben dat toen goedgekeurd, dus we gaan er nu ook niet over klagen.” Rusland daarentegen laat het er niet bij. De Russische voetbalbond gaat rond de tafel zitten met Adidas om het tenueprobleem op te lossen. In de tussentijd speelt het in zijn oude shirts.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws