'Transfervrije Bailly kan binnenkort terugkeren naar Jupiler Pro League'

'Transfervrije Bailly kan binnenkort terugkeren naar Jupiler Pro League'

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2019 om 10:15do 14-11-2019 om 10:15

Laatste update: donderdag 14 november 2019 om 11:38do 14-11-2019 om 11:38

Logan Bailly zit al geruime tijd zonder club, maar daar kan verandering in komen. Volgens Het Laatste Nieuws zou KV Kortrijk hem een kans willen geven na de blessure van Sébastien Bruzzese.

KV Kortrijk heeft nog Adam Jakubech (22) en Maxim Deman (18) onder contract liggen, maar zoekt nog een ervaren doelman om Bruzzese te vervangen. Bailly zou in beeld zijn. Die heeft wel al meer dan een jaar kreeg club meer. In de zomer van 2018 zag hij zijn contract bij Moeskroen aflopen.

Er is echter ook een andere piste mogelijk voor KV Kortrijk. Als het toestemming krijgt van de KBVB, mag het ook een doelman huren die nog ergens onder contract ligt. Doelmannen mogen in geval van nood namelijk nog getransfereerd worden buiten de transferperiodes.

KV Kortrijk ging afgelopen weekend nog pijnlijk de boot in tegen Waasland-Beveren. De Kerels komen op die manier steeds dichter bij de degradatiezone.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is Bailly een goeie keuze?

(374 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws