Drie stafleden van Mazzu krijgen de bons bij Genk, De Condé legt uit waarom

Drie stafleden van Mazzu krijgen de bons bij Genk, De Condé legt uit waarom

Gepubliceerd: woensdag 13 november 2019 om 23:03wo 13-11-2019 om 23:03

KRC Genk nam dinsdag afscheid van trainer Felice Mazzu. Hij moest al na enkele maanden afscheid nemen van de Limburgers. Niet de enige die zijn ontslag kreeg aangeboden, zo werden ook enkele stafleden de laan uitgestuurd.

Het gaat meer bepaald om drie assistenten van Mazzu. Dessaer, Van Imschoot en ook videoanalist Salmone kregen de bons. Zowel Dessaer als Salmone werden volgens Het Laatste Nieuws op vraag van Mazzu meegenomen.

Ook Karel Geraerts had Mazzu graag mee naar Genk genomen, maar bij Genk koos men er uiteindelijk voor om Van Imschoot weg te halen bij Lommel. Toch heeft die samenwerking niet lang geduurd.

Tegenover het dagblad gaf De Condé meer uitslag over het ontslag van de drie stafleden. "Wij hadden niet het gevoel dat de mensen van de staf erin slaagden om de kwaliteiten van onze spelersgroep naar een hoger niveau te tillen", gaf de technisch directeur van Genk aan.

Nieuwe stafleden
Genk zal de komende weken dus niet alleen moeten zoeken naar een nieuwe coach, maar ook nieuwe stafleden. Momenteel heeft Domenico Olivieri het roer overgenomen als interim-trainer. Voor hem blijft er dus sowieso een plekje binnen de club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws