UPDATE: ‘KV Mechelen biedt Vrancken verbeterd contract aan’

UPDATE: ‘KV Mechelen biedt Vrancken verbeterd contract aan’

Gepubliceerd: woensdag 13 november 2019 om 18:14wo 13-11-2019 om 18:14

Laatste update: donderdag 14 november 2019 om 14:14do 14-11-2019 om 14:14

Wouter Vrancken wordt niet de nieuwe coach van KRC Genk. Hij stond wel op de longlist, maar heeft de uiteindelijke selectie niet gehaald. Vrancken gaat de situatie nu gebruiken om een nieuw contract bij KV Mechelen te krijgen.

Dat meldt Het Nieuwsblad woensdag. "Genk heeft mijn makelaar gecontacteerd", bevestigde Vrancken aan de krant. "Persoonlijk heb ik nog niets van Genk gehoord. Ik weet dus niet of ik de enige ben die gepolst is geweest en ik weet ook niet of ik kandidaat nummer één, twee, drie of vijf ben."

Nieuw contract
Later op de middag bleek dat Vrancken niet tot de topkandidaten behoort. De Mechelse coach en zijn zaakwaarnemer grepen de interesse van Genk wel aan om een poging te doen om het contract van Vrancken bij Malinwa te laten openbreken. "Ik hoor de club graag zeggen dat ze een project op lange termijn willen uitbouwen met mij", aldus Vrancken.

"Maar ik weet hoe voetbal werkt. Als de resultaten tegenvallen kan zo een lange termijn opeens heel kort zijn. Ik wacht nu dus op een voorstel van hoe ze die lange termijn visie met mij als trainer willen omzetten van woorden naar daden."

Update: Volgens Het Laatste Nieuws zou een akkoord tussen KV Mechelen en Wouter Vrancken dichtbij zijn. Malinwa zou de hoofdtrainer een verbeterde verbintenis hebben aangeboden. Nadat Vrancken werd genoemd bij KRC Genk, wilde de hoofdtrainer een beter contract bij KVM.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws