Kums ziet na zege tegen Genk nog een werkpunt voor Gent: “Er lag ruimte”

Kums ziet na zege tegen Genk nog een werkpunt voor Gent: “Er lag ruimte”

11-11-2019 13:00
2

KAA Gent sloot het weekend af met een zege op het veld van KRC Genk. Sven Kums was na de match dan ook tevreden man. Kums zag wel een werkpunt, maar had ook lof over voor ploegmaat Roman Bezus.

De match tussen Genk en Gent was nog maar net bezig of Laurent Depoitre deed de netten al trillen. "Door het vroege doelpunt konden we het spel naar ons toe trekken. Na de 0-2 zijn we iets ingezakt en kreeg Genk meer de bal. Maar we gaven weinig kansen weg. Wel jammer dat we niet meer konden scoren want er lag nog meer ruimte", stelt Kums op de website van Gent

Vorig week leek Gent nog een uitcomplex te hebben, maar na zeges in Wolfsburg en Genk lijkt dat van de baan. "Het doet deugd om opnieuw - na Wolfsburg - te winnen op verplaatsing, want het speelde wel een beetje. Je pakt als ploeg veel punten thuis, dus dan weet je dat die uitoverwinning niet ver weg is."

Tegen Genk mocht Bezus starten. Hij verving Vadis in de basis. "Hij speelde een hele goeie match. Hij was erg aanwezig, altijd aanspeelbaar en maakt weinig foute keuzes. Het is zeker goed om te zien dat we zo’n diepte in de kern hebben", stelde Kums nog.