’Wilmots stopt dan toch niet als bondscoach van Iran, dispuut opgelost’

’Wilmots stopt dan toch niet als bondscoach van Iran, dispuut opgelost’

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 11:51ma 11-11-2019 om 11:51

Het zag er even naar uit dat Marc Wilmots het voor bekeken hield als bondscoach van Iran. La Dernière Heure weet nu te melden dat Wilmots is teruggekeerd naar Iran en zijn werk zal hervatten.

Wilmots verdiend al enkele maanden zijn brood in Iran, of dat was toch de bedoeling. De oud-Rode Duivel was naar eigen zeggen al even niet meet betaald geweest door de Iraanse voetbalbond en wou het dan ook voor bekeken houden. Nu blijkt echter dat het hele dispuut op een misverstand berust.

De voetbalbond en Wilmots gingen samen op de koffie in Turkije om alles te bespreken. Wat blijkt nu? Iran storte wel degelijk het salaris van Wilmots, alleen zag Wilmots dat geld niet verschijnen aangezien er internationale bancaire sancties lopen tegen het land. De Iraanse voetbalbond zou nu een manier gevonden hebben om dat probleem te omzeilen. Hierop, keerde Wilmots terug naar Teheran om zijn job te hervatten.

Wilmots tekende zes maand geleden een contract bij de nationale ploeg van Iran tot en met de wereldbeker in Qatar in 2022. Gespreid over drie jaar zou hem dat 4,27 miljoen euro opleveren.    

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws