Vanaken komt terug op veelbesproken week: Het was lastig

Vanaken komt terug op veelbesproken week: "Het was lastig"

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 11:31ma 11-11-2019 om 11:31

Het was een veelbesproken week voor Club Brugge en Hans Vanaken. Eerst was er het strafschopincident, een paar dagen later de eerste competitienederlaag voor de fiere leider. Hans Vanaken kwam er een laatste keer op terug.

Vanaken moet de vragen over Mbaye Diagne en de Champions League nacht in Parijs stilletjes aan wel beu zijn. Dat was ook te merken aan zijn antwoord toen een journalist ernaar probeerde te polsen. "Ik wil er nu niet over praten. Ik wil niet, kan niet, en mag niet." Daarmee lijkt ook van bovenaf beslist dat Club Brugge een streep onder het incident wilt zetten.

Toch moest Vanaken ook beamen dat het geen makkelijke week was. "Dat klopt. Het was lastig, maar wel enkel en alleen omdat we twee keer verloren hebben. Zeker omdat we twee keer niet verdiende te verliezen. Zeker op PSG speelde we een fantastische wedstrijd, met lege handen naar huis gaan is dan niet leuk voor een voetballer", aldus Vanaken tegenover Het Laatste Nieuws.

Toch was ook niet alles negatief. Vanaken wilt zich focussen op de goede prestaties die ze dit seizoen al op de mat legde. "Ik vond ons ook goed spelen op Antwerp, we waren de betere ploeg. We spelen een fantastische heenronden met maar één nederlaag. Het is nu gewoon zaak om zo voort te doen", besluit Vanaken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Kan Club Brugge de goede prestaties herhalen in de terugronde?

(248 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws