Coorevits blikt terug op breuk met Deschacht: Nog altijd papa van mijn kinderen

Coorevits blikt terug op breuk met Deschacht: "Nog altijd papa van mijn kinderen"

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 09:31ma 11-11-2019 om 09:31

Laatste update: maandag 11 november 2019 om 09:51ma 11-11-2019 om 09:51

Olivier Deschacht en Annelien Coorevits besloten onlangs om uit elkaar te gaan. De twee hadden een jarenlange relatie, maar gingen toch uit elkaar. Bij De Rotonde op Radio 2 blikt Coorevits nu terug.

Volgens de ex-miss België waren de twee de voorbije jaren uit elkaar gegroeid. "De beslissing om uit elkaar te gaan is niet op één, twee, drie genomen. Het is wikken en wegen, veel praten ook. Want ik had echt nooit gedacht dat we in deze positie zouden zitten", gaf ze aan.

"Maar er gebeuren dingen. Je wordt ouder en beseft dat je jezelf niet mag verloochenen, niet mag verliezen. In een gezonde relatie sta je alle twee naast elkaar en je vult elkaar perfect aan. Dat deden wij ook. Maar door het leven gebeuren er dingen en groei je uit elkaar", aldus Coorevits.

Goede sfeer
Ondanks de breuk kunnen de twee het nog goed met elkaar vinden. Ze houden dan ook nog, mede door hun kinderen, contact met elkaar. "Ik zie ons nog altijd als een gezin. Ik ben heel beschermend, ook nu nog, tegenover hem", vertelt Coorevits.

"Het is nog altijd de papa van mijn kinderen en ik zie hem nog altijd graag. Dat gaat nooit veranderen. Hij blijft één van de belangrijkste mannen van mijn leven. We komen nog altijd goed overeen en ik kan alleen maar hopen dat dat zo blijft. Ik kan mij oprecht niet inbeelden dat er iemand anders komt", besluit Coorevits.

Deschacht
Privé heeft de ervaren verdediger dus wat moeilijk, maar sportief gaat het hem wel voor de wind. De ancien trok afgelopen zomer naar Zulte Waregem, waar hij is uitgegroeid tot een sterkhouder. Deschacht kwam tot dusver al zestien keer uit voor Zulte Waregem.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws