Breaking news

Veel sterker Anderlecht heeft strafschoppen nodig om Charleroi te verslaan

Preud'homme spaart ref niet na verlies Standard: Moet je dat toelaten?

Preud'homme spaart ref niet na verlies Standard: "Moet je dat toelaten?"

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 09:16ma 11-11-2019 om 09:16

Michel Preud'homme was na de 1-2 nederlaag tegen KV Mechelen niet tevreden met de spelleiding tijdens de partij. Zo vond de coach van Standard dat het viriele spel van KV Mechelen te vaak werd beloond.

Na de voorsprong gaf KV Mechelen de thuisploeg geen duimbreed meer toe en deed het er alles aan om Standard het scoren te beletten. "KV Mechelen is een sterk georganiseerde en sluwe ploeg die het veel ploegen moeilijk kan maken als je het hen toelaat", gaf Preud'homme aan bij Sporza.

Standard had het dan ook bijzonder moeilijk tegen de Maneblussers. "Wij probeerden goed te voetballen, maar KV Mechelen liet dat niet toe. Ze maakten fouten en braken het tempo. Moet je dat toelaten? Wat willen we? Als we niet beschermd worden, gaan we ook niet meer voetballen, zo simpel is het", klonk het scherp tegenover de wedstrijdleiding.

Toch stak hij ook de hand in eigen boezem. "We hebben niet genoeg gebracht en wonnen te weinig duels. Dat kan ik mijn spelers verwijten, want ik had hen gewaarschuwd voor de strijd om de 2e en 3e bal. Als we dan toch eens de ruimte vonden, misten we de kansen", aldus Preud'homme.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Preud'homme gelijk?

Ja
44%
Nee
56%
(494 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws