Club Brugge krijgt geen strafschop na vermeend hands: Daar wordt voor gefloten

Club Brugge krijgt geen strafschop na vermeend hands: "Daar wordt voor gefloten"

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 08:18ma 11-11-2019 om 08:18

Laatste update: maandag 11 november 2019 om 09:05ma 11-11-2019 om 09:05

Na Antwerp FC - Club Brugge was scheidsrechter Bram Van Driessche opnieuw een besproken figuur. Beide ploegen waren niet tevreden over de scheidsrechter. Antwerp kreeg wel een penalty na zeer licht contact op Dieumerci Mbokani, terwijl Club Brugge vond dat het ook een strafschop verdiende.

Bij een 2-1 stand trapte Hans Vanaken duidelijk op de arm van Aurelio Buta. Ondanks protesten bij scheidsrechter Bram Van Driessche werd er geen penalty gefloten, tot grote onvrede bij Club Brugge. Ook de VAR besloot om geen strafschop te geven. Ook Geert De Vlieger zag de bal tegen de arm van Buta belanden. "De bal belandt inderdaad op de arm", klonk het bij Play Sports.

Een penalty vond de analist het echter niet. "Ik zou hem ook niet geven. Zijn arm is ook in een natuurlijke positie. Maar je ziet deze wel gefloten worden tegenwoordig. Ik zag er dit weekend nog eentje in de Premier League. Maar ik vind niet dat je hiervoor moet gaan fluiten, absoluut niet", gaf de analist aan.

Beeld: Play Sports.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Verdiende Club Brugge een strafschop?

(428 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws