'Mazzu kent dinsdag zijn lot bij Genk, De Condé niet tevreden na partij'

'Mazzu kent dinsdag zijn lot bij Genk, De Condé niet tevreden na partij'

11-11-2019 07:00 Laatste update: 07:22
15

Felice Mazzu is aan zijn laatste dagen bij KRC Genk bezig. Na het verlies tegen KAA Gent lijkt zijn lot geslagen. Al blijft hij nog tot minstens dinsdag trainer van de Limburgers.

"Ik heb moeite om het verschil in vier dagen te begrijpen tussen onze wedstrijd in Liverpool en die van zondag", reageerde Mazzu na de partij bij Het Laatste Nieuws. "Bijzonder frustrerend. Dit is ook persoonlijk een grote ontgoocheling", klonk het.

Daarmee lijkt Mazzu ook op weg na een ontslag bij Genk. "Er is vanalles gezegd de voorbije week, maar dat kwam allemaal van buitenaf. Intern heb ik geen analyses gehoord zoals ik die in de kranten las."

Nog tot dinsdag
Toch lijkt niets Genk er nog van te houden om Mazzu deze week te ontslaan. Dat zal pas dinsdag gebeuren door de afwezigheid van voorzitter Peter Croonen. Op dinsdag wordt er dan de positie van Mazzu besproken.

De reactie van technisch directeur Dimitri De Condé bij Het Nieuwsblad voorspelt alvast niet veel goeds voor Mazzu."Ik miste zondag de wil om te winnen. We bekijken deze week of we een beslissing moeten nemen over de coach", klonk het.