Vrancken reageert op interesse van Genk: Er is geen contact tussen ons

Vrancken reageert op interesse van Genk: "Er is geen contact tussen ons"

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 23:35zo 10-11-2019 om 23:35

Wouter Vrancken doet het erg goed met KV Mechelen dit seizoen. De zege op Standard was daar een nieuw bewijs van. Het verbaast dan ook niet dat ploegen die het minder goed doen interesse hebben in zijn kwaliteiten.

Ondanks de knappe zege moest Vrancken zich bezighouden met vragen over zijn toekomst. Naar verluidt heeft KRC Genk interesse in de trainerscapaciteiten van Vrancken. "Deze overwinning is helemaal geen afscheid voor mij van KV Mechelen. Ik heb nog niks van Genk gehoord, laat staan dat er contact is geweest. Ik vind het ook ongepast om daar nu over te praten", is Vrancken duidelijk tegenover Sporza.

Het ziet er dus naar uit dat Vrancken gewoon blijft waar hij is. Veel redenen heeft hij dan ook niet om te vertrekken, KVM draait uitstekend dit seizoen. "We staan nu derde, dat is knap. Maar we kijken niet naar boven. We moeten ons meten met ploegen als Kortrijk en Zulte Waregem, daar lopen we weer drie punten op uit."

Vrancken kwam ook terug op de wedstrijd tegen Standard. "We hebben met veel passie en strijd de drie punten gepakt. Enkel op het eind werden we weggedrukt omdat Standard veel risico’s nam. Ik ben erg fier op mijn jongens."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Doet Vrancken het seizoen uit bij KVM?

(0 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws