Doelpuntenmaker David treedt coach bij: Rangschikking is nog niet belangrijk

Doelpuntenmaker David treedt coach bij: "Rangschikking is nog niet belangrijk"

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 22:41zo 10-11-2019 om 22:41

KAA Gent boekte in Genk een nieuwe overwinning op verplaatsing. Jonathan David deed zijn duit in het zakje door het tweede doelpunt te scoren.

Ondanks zijn doelpunt bleef David bescheiden. "Scoren doet deugd, maar het belangrijkste zijn de drie punten", laat hij optekenen op de website van KAA Gent. David scoorde op assist van Roman Yaremchuk, de twee hebben een uitstekende band op het veld. "Hij heeft de kwaliteiten om de beslissende pass te geven, maar dat wist ik voorheen ook al."

Gent prijkt nu knap op de tweede plek, en telt vijf punten achterstand op leider Club Brugge. De jonge spits wilt nog niet te veel aan de rangschikking denken. "Het is nog vroeg. We bekijken het match per match en dan zien we wel wat er mogelijk is", aldus David die zo zijn coach bijtreedt. Ook Thorup liet eerder verstaan dat hij nog niet met de rangschikking bezig is.

David telt ondertussen al zeven doelpunten en vier assists in onze competitie. Straffe cijfers na amper dertien wedstrijden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zal KAA Gent David tot op het einde van het seizoen kunnen houden?

(137 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws