Mignolet zag extra wapen voor Antwerp: De fans gingen er achter staan

Mignolet zag extra wapen voor Antwerp: "De fans gingen er achter staan"

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 22:26zo 10-11-2019 om 22:26

Club Brugge weet nog eens wat verliezen is in de Belgische competitie. Simon Mignolet wilt niet te zwaar tillen aan de nederlaag tegen Antwerp.

 "Uiteraard komt de nederlaag wel aan, dat is altijd zo. Maar het is pas de eerste nederlaag in vijftien wedstrijden, we moeten het dus niet dramatiseren", aldus Mignolet op de website van Club Brugge. Het zag er nochtans goed uit voor Club bij de rust. "We hadden een goede uitganspositie, maar een 0-1 stand is altijd gevaarlijk."

Mignolet zag hoe Antwerp, onder impuls van de fans, op en over Club ging. "De supporters gingen er enorm achter staan en ze begonnen meer duels te winnen. We wisten dat ze die wapens hadden." Toch is de doelwachter ook niet van mening dat Antwerp de beste ploeg was in de tweede helft. "We hadden nog genoeg kansen op een gelijkmaker, jammer genoeg valt die vandaag eens niet."

Van paniek is er dan ook geen sprake bij Mignolet, hij blijft zijn nuchtere zelf. "We moeten accepteren dat we niet onoverwinnelijk zijn. Het is nu zaak om aan onze minpunten te werken en hier sterker uit te komen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws