Vanaken houdt geen blad voor de mond en is scherp voor Antwerp en scheidsrechter

Vanaken houdt geen blad voor de mond en is scherp voor Antwerp en scheidsrechter

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 20:18zo 10-11-2019 om 20:18

Voor Hans Vanaken was het flink balen na de nederlaag tegen Antwerp. De middenvelder kwam samen met Club Brugge op voorsprong, maar gaf die mede na een omstreden penalty nog uit handen.

Na afloop van de partij reageerde Vanaken gefrustreerd. "Aan de rust was er niets aan de hand voor ons, maar het kantelpunt voor mij is die penalty", klonk het op de webstek van Club Brugge.

"Ik vond deze persoonlijk heel licht gegeven, maar op die manier komen zij wel opnieuw in de match. Je zag meteen dat zij dan iets scherper in de duels waren en dat wij het lastiger kregen. Lamkel Zé pakte ons dan in korte tijd enkele keren op zijn flank, met die goal als gevolg", aldus Vanaken.

Overbluft
In de tweede helft ging Club Brugge helemaal onderuit en had had moeilijk tegen het viriele spel van Antwerp. "We wisten op voorhand dat Antwerp altijd veel show en bluf toont op het plein en dat er veel geduw en getrek aan te pas komt waardoor er nog weinig voetbal te zien is", vertelt Vanaken.

"Vanzelfsprekend ga je daar een beetje in mee, want dat is niet te vermijden tegen deze ploeg. Na de 2-1 hadden we echter nog enkele goede mogelijkheden op de gelijkmaker, dus ik vond niet dat we hier vandaag moesten verliezen. We moeten nu zeker niet gaan panikeren en hebben nu twee weken om alles terug op scherp te zetten", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is de kriitiek van Vanaken terecht?

(859 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws