Clement zag Club Brugge onderuit gaan: Veel haat hier op de tribunes van Antwerp

Clement zag Club Brugge onderuit gaan: "Veel haat hier op de tribunes van Antwerp"

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 20:02zo 10-11-2019 om 20:02

In een bomvolle Bosuil ging Club Brugge zondag met 2-1 onderuit tegen Antwerp. Club Brugge kwam op voorsprong, maar ging uiteindelijk nog onderuit na enkele betwistbare fases. Philippe Clement was achteraf niet tevreden.

Een nederlaag tegen Antwerp stond niet in de planning van Clement. "Ik kan nooit leven met een nederlaag. Ik wil altijd winnen en mijn groep ook", vertelt hij aan Sporza.

Discutabele fase
Volgens Clement zat het Club Brugge ook niet mee. "Je weet dat het hier altijd een moeilijke wedstrijd is en we hebben onze kansen niet afgemaakt, want we hebben er genoeg gekregen om het verschil te maken", geeft hij aan.

Zo stelt de trainer zich vragen bij de penalty voor Antwerp. "Ik heb ook het idee dat Mbokani bij de strafschop meer het contact zoekt. Het is jammer dat ze zo weer in de wedstrijd komen, waar ze tot dan niet inzaten."

De tribunes
Op het veld werd er stevig gestreden, maar Antwerp kon ook rekenen op een hevige twaalfde man. "Als je al die haat op en naast het veld hoort en voelt, denk ik dat mijn spelers rustig zijn gebleven", aldus Clement.

Toch wil de trainer van Club Brugge zeker nog niet beginnen wanhopen na het verlies. "We zijn gewoon niet efficiënt genoeg geweest, maar dat kan gebeuren. Als we opnieuw een reeks kunnen maken van vijftien wedstrijden met maar één nederlaag, denk ik dat we een fantastisch seizoen kennen", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws