'Antwerp had al opvolger Bölöni in het vizier en dacht aan Vanhaezebrouck'

'Antwerp had al opvolger Bölöni in het vizier en dacht aan Vanhaezebrouck'

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 18:27zo 10-11-2019 om 18:27

Laatste update: zondag 10 november 2019 om 18:28zo 10-11-2019 om 18:28

Antwerp is erin geslaagd om na een tumulteuze wedstrijd met 2-1 te winnen van Club Brugge. Een grote opluchting voor Laszlo Bölöni, die op weg leek naar een ontslag. Bij Antwerp had men ook al een vervanger in het vizier.

Bij Antwerp was het na enkele weken van mindere resultaten duidelijk dat er gewonnen moest worden. Binnen het bestuur begon men de positie van Bölöni in vraag te stellen. In tussentijd zocht men al naar een mogelijke vervanger. Bij Sporza Radio viel te horen dat zo onder andere aan Hein Vanhaezebrouck werd gedacht.

Vanhaezebrouck zit momenteel zonder trainersjob na zijn ontslag bij RSC Anderlecht. Hij besloot om analist te worden, maar geeft de trainerswereld nog niet helemaal op. Zo gaf hij aan te wachten op de juiste club.

De kans dat Vanhaezebrouck en Antwerp binnenkort gaan samenwerken, lijkt echter klein. Zo zit Bölöni na de zege tegen Blauw-Zwart weer wat steviger in het zadel bij The Great Old.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zou Vanhaezebrouck een goede coach zijn voor Antwerp?

(483 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws