Plagende Mulder: 'Anderlecht wordt kampioen na nog één verlies van Club Brugge'

Plagende Mulder: 'Anderlecht wordt kampioen na nog één verlies van Club Brugge'

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 18:10zo 10-11-2019 om 18:10

Laatste update: zondag 10 november 2019 om 18:15zo 10-11-2019 om 18:15

Club Brugge werd na het sterke seizoensbegin al naar voren geschoven als dé titelkandidaat. Afgelopen zondag verloor het ook pas voor de eerste keer. Zorgt dat voor een omkeer? Jan Mulder gelooft alvast dat er nog een titelkandidaat is: Anderlecht.

"Als Club Brugge nog één keer verliest, zie ik Anderlecht nog kampioen worden", lacht de analist bij Play Sports. De ex-speler van Anderlecht lijkt er ook enigszins in te geloven. Anderlecht verloor nog niet onder Frank Vercauteren en lijkt bezig aan een serieuze opmars. Daarnaast is er ook geen Europese belasting voor de Brusselaars.

Een titel ligt echter moeilijk, zo heeft Club Brugge nog steeds dertien punten voorsprong op Anderlecht én heeft het één wedstrijd minder gespeeld. Al wil dat volgens Mulder niet zeggen dat alles al gespeeld is.

"Ik heb het even uitgerekend. Als Club die inhaalwedstrijd wint, komen ze op zestien punten van Anderlecht. Dat zijn er in de Play-Offs nog acht. Thuis winnen dat doen ze sowieso. Dan zijn het nog vijf puntjes. Het komt er dus op neer dat Anderlecht op Jan Breydel wint en dan zijn we kampioen", besloot hij met enige ironie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Anderlecht nog kampioen worden?

(578 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws