Ik heb er alle vertrouwen in dat we in april onze licentie krijgen

"Ik heb er alle vertrouwen in dat we in april onze licentie krijgen"

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 17:31zo 10-11-2019 om 17:31

Op sportief vlak gaat het niet geweldig met KV Oostende. Maar ook op financieel gebied is lang niet alles rooskleurig aan de kust. Voorzitter Frank Dierckens geeft de fans van KV Oostende wel hoop.

Oostende heeft vers geld nodig om te overleven. "Ik kan zeggen dat we intussen enkele pistes bewandelen qua potentiële investeerders. Het gaat in eerste instantie om Belgische investeerders, wat ook onze voorkeur uitdraagt. De komende weken zijn daaromtrent verscheidene meetings gepland”, aldus Dierckens op de website van KV Oostende.

Volgens de voorzitter komt het goed met KV Oostende. "Ook het stadiondossier evolueert gunstig. Zowat alle partijen staan op discretie, zodat de fans moeten begrijpen dat we daar niet in de pers over kunnen uitweiden. Wat hierover in diverse media verschijnt, is overigens niet altijd correct of volledig."

Licentieproblemen gaan er volgens Dierckens niet komen. "We waren er vroeg bij om de kat de bel aan te binden en ik heb er alle vertrouwen in dat we in april onze licentie krijgen. We moeten er nu wél voor zorgen dat we sportief weer in veiliger vaarwater terecht komen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws