Opmerkelijk nieuws: gepasseerde Zoet sinds de rust in spelersbus PSV

10-11-2019 16:13

Opmerkelijk nieuws over Jeroen Zoet: de gepasseerde doelman van PSV blijkt al de hele tweede helft in de spelersbus van PSV te zitten. Dat meldt FOX Sports.

Het is onduidelijk waarom Zoet niet in het stadion zit. Gedurende de eerste helft doken er al foto's op van de doelman, die door het stadion van Willem II liep terwijl de eerste helft gewoon aan de gang was.

Zoet werd zondag voor de uitwedstrijd tegen Willem II geslachtofferd door PSV-trainer Mark van Bommel. "Jeroen heeft te veel fouten gemaakt", verklaarde Van Bommel bij FOX Sports. Lars Unnerstall is de vervanger van Zoet.

De keeperswissel biedt vooralsnog geen uitkomst voor PSV. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd kijken de Eindhovenaren tegen een 2-0 achterstand aan in Tilburg. Che Nunnely maakte beide doelpunten.