12 keer puntenverlies geen reden tot ontslag: “Trainerswissel niet aan de orde

12 keer puntenverlies geen reden tot ontslag: “Trainerswissel niet aan de orde"

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 14:50zo 10-11-2019 om 14:50

KV Oostende kende al betere tijden. Sinds 24 augustus kon KVO niet meer winnen. Toch moet Kåre Ingebrigtsen nog niet vrezen. Volgens Oostende-voorzitter Frank Dierckens wankelt de stoel van de trainer niet.

Bijna had KV Oostende zaterdag nog eens gewonnen, maar tegen Moeskroen slikte het vlak voor affluiten de 2-2. “Ik heb het geluk dat ik in alle omstandigheden kan slapen, maar dit is wel een zware domper, zeker gezien de resultaten in de andere wedstrijden. Maar goed, laat ons nu ook niet panikeren want dat is altijd al een slechte raadgever geweest”, stelt Dierckens op de website van KV Oostende.

KV Oostende begon aan het seizoen met een stunt op het veld van Anderlecht en een zege tegen Cercle Brugge. Daarna ging het serieus bergaf met de kustploeg. Ingebrigtsen zit evenwel nog stevig in het zadel. “Op dit moment is een trainerswissel niet aan de orde. In het seizoensbegin was iedereen lyrisch over Käre, al die positieve zaken kunnen niet opeens weg zijn hé”, aldus de voorzitter van KV Oostende.

Punten pakken, maar zwaar programma
In de komende weken pakt Ingebrigtsen best wel de nodige punten. "Ik praat vaak met hem en uit die gesprekken leid ik zeker niet af dat hij niet meer de geschikte man zou zijn. Maar goed, op een gegeven moment zullen we wél weer punten moeten pakken hé", stelt Dierckens nog. De volgende match voor KV Oostende is een verplaatsing bij Club Brugge. Daarna ontvangt het RSC Anderlecht.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Haalt Ingebrigtsen het einde van het seizoen als trainer van KV Oostende?

(82 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws