Courtois geeft Diagne nog niet op bij Club Brugge: Niet te snel dumpen

Courtois geeft Diagne nog niet op bij Club Brugge: "Niet te snel dumpen"

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 13:45zo 10-11-2019 om 13:45

Komt hij nog in actie voor Club Brugge of niet? Tegen Antwerp FC is Mbaye Diagne er niet bij en als het van een pak supporters afhangt komt de Senegalees nooit nog in actie voor Blauw-Zwart. Imke Courtois heeft echter andere gedachten.

"De algemene teneur was hard voor Diagne, de eerste en meeste reacties waren om hem te dumpen. En het liefst zo snel mogelijk", geeft ze aan in De Zondag. Al zou ze dat een overhaaste beslissing vinden. "Nooit te snel dumpen."

"Pas als de geweldige peoplemanager Clement zijn spits Diagne opgeeft, moet ie de rest van het seizoen naar de B-kern. Veel zal afhangen hoe verdeeld de spelersgroep is", klinkt het bij Courtois.

Voor Philippe Clement was het alleszins bijzonder jammer dat er vooral inkt werd gevloeid over Diagne en niet de sterke prestatie van Blauw-Zwart tegen PSG. "Je moest eens Club Brugge googelen deze week. De eerste twintig resultaten gaan allemaal over Diagne en niet over Clubs uitstekende prestatie op PSG. Jammer toch", geeft ook Courtois aan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Club Brugge afscheid nemen van Diagne?

(2071 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws