Gheysens (Antwerp): Ik ken nog geen vier spelers van Club Brugge

Gheysens (Antwerp): "Ik ken nog geen vier spelers van Club Brugge"

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 13:10zo 10-11-2019 om 13:10

Laatste update: zondag 10 november 2019 om 13:20zo 10-11-2019 om 13:20

Antwerp neemt het zondagmiddag op tegen Club Brugge. Een strijd op het veld, maar ook in de bestuurskamer. Paul Gheysens versus Bart Verhaeghe. Beide mannen gingen al meermaals in de clinch en zijn duidelijk niet de beste vrienden.

Het duo was onlangs, samen met Marc Coucke, samen gespot. Daarin leek het er wel heel gezellig aan toe te gaan. Toch betekent dat niet dat er ook een verzoening was tussen beide heren.

"Ik kan alleen maar zeggen dat we totaal anders zijn en dat er bepaalde dingen gebeurd zijn in het verleden die me zeer erg getroffen hebben, waardoor we ver van mekaar staan", zegt Gheysens in Het Nieuwsblad. "Maar we gedragen ons. En dat is het voornaamste", klinkt het.

Club Brugge
Zondag staat hij met Antwerp tegenover het Club Brugge van zijn rivaal Verhaeghe. Al houdt hij zich helemaal niet bezig met Blauw-Zwart. "Ik ken geen vier spelers van Club Brugge", klinkt het.

"Laat staan dat ik het complete verhaal van Club Brugge ken. En als ik ergens het fijne niet van weet, kan ik er ook niet over oordelen. Ik kan daar dus noch positief noch negatief over zijn. En eerlijk, ik heb ook geen goesting om er over na te denken. Wat een ander doet, interesseert me zelden", vertelt hij.

Rivaliteit is er voor hem dan ook niet. “Ik ken dat niet. Ik ga me gewoon nooit meten met een ander. Hoe anderen het doen, welke spelers zij hebben, hoe zij met hun jeugd omgaan… Het is te hopen voor hen dat ze het goed doen, maar wij gaan het op onze manier doen. We volgen onze eigen weg", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws