OPSTELLING: Clement roteert bij Club Brugge, opnieuw geen Refaelov bij Antwerp

OPSTELLING: Clement roteert bij Club Brugge, opnieuw geen Refaelov bij Antwerp

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 13:30zo 10-11-2019 om 13:30

Laatste update: zondag 10 november 2019 om 13:33zo 10-11-2019 om 13:33

De nummer zeven van de stand Royal Antwerp Football Club ontvangt op de Bosuil de leider Club Brugge.

Antwerp en Laszlo Bölöni zitten in een mindere periode. The Great Old presteren wisselvallig en afgelopen speeldag ging het met 3-1 onderuit tegen Moeskroen. Antwerp staat net buiten de top zes.

Bölöni heeft opnieuw besloten om Refaelov geen plaats te gunnen in de basiself. Ook Kevin Mirallas en Juklerod beginnen niet aan de partij. Koji Miyoshi en Ivo Rodrigues krijgen wel een basisplek.

Club Brugge blijft de ongenaakbare leider van de Jupiler Pro League. Blauw-Zwart verloor nog niet en haalde 33 punten uit 13 wedstrijden. In de midweekspeeldag tegen PSG ging het met 1-0 onderuit, maar het penalty-incident overschaduwde alles.

Bij Club Brugge krijgt Eduard Sobol achterin een nieuwe kans. De drie overige namen zijn dezelfde als tegen PSG. Clinton Mata zit na zijn blessure wel terug op de bank. Op het middenveld staat opnieuw Ruud Vormer, die geschorst was tegen PSG. Mats Rits verhuist daardoor naar de bank.

Op de flanken geen Emmanuel Dennis en Krépin Diatta. Het duo begint op de bank, waardoor Siebe Schrijvers en Percy Tau een nieuwe kans krijgen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie gaat winnen?

(265 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws