Anderlecht maakt het zich simpel voor winterstage: 'Zelfde locatie als vorig jaar'

Anderlecht maakt het zich simpel voor winterstage: 'Zelfde locatie als vorig jaar'

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 11:14zo 10-11-2019 om 11:14

Na een knappe remonte is RSC Anderlecht genaderd tot op de drempel van Play-Off 1. De komende weken hopen de troepen van Frank Vercauteren nog enkele broodnodige punten te pakken, waarna in de winterstop de puntjes op de i gezet kunnen worden op stage.

Voor die winterstage zoekt Anderlecht het niet te ver. Volgens Het Laatste Nieuws is de kans bijzonder groot dat paars-wit opnieuw afreist naar het Spaanse San Pedro del Pinatar. Helemaal zeker is die bestemming nog niet, maar bij de technische staf van Anderlecht zou die locatie de voorkeur genieten.

Ook vorig seizoen, toen nog onder Fred Rutten, reisde de Anderlecht-kern af naar het Spaanse oord in de buurt van Murcia. Daar probeerde de Nederlander zijn jongens klaar te stomen in de strijd om Play-Off 1. De top-zes halen lukte ook, maar in Play-Off 1 stortte het elftal van Rutten als een kaartenhuisje in elkaar.

Gevecht om PO1
Ook dit seizoen lijkt Play-Off 1 halen nog een lange strijd te zullen worden. Anderlecht verloor sinds 22 september (2-1 bij Club Brugge) niet meer. Na een 15 op 21 is het flink opgeklommen. Voorlopig staat Anderlecht tiende met 20 punten. Nummer zes Zulte Waregem, dat vrijdag nog verloor van RSCA, heeft er 22.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zie jij Anderlecht nog veel verbeteren?

(251 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws