The Mirror: volgende Engelse topclub mengt zich in strijd om Ajax-keeper Onana

The Mirror: volgende Engelse topclub mengt zich in strijd om Ajax-keeper Onana

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 10:13zo 10-11-2019 om 10:13

De interesse in Andre Onana blijft maar toenemen. Volgens The Mirror denkt ook Manchester United er serieus aan om een bod uit te brengen op de doelman van Ajax.

Onana gaf eerder al aan de ambitie te hebben om later in Engeland te gaan spelen en nu ook Manchester United denkt aan de doelman lijkt die kans ook steeds aannemelijker te worden. David De Gea tekende twee maanden geleden een nieuw contract bij de club en werd daarmee een van de best betaalde spelers in de Premier League, maar ondanks dat wil United werk maken van de komst van Onana, zo weet de Engelse krant.

Ajax heeft een prijskaartje van 50 miljoen euro op de keeper geplakt, een bedrag dat door de Europese top naar alle waarschijnlijkheid met gemak op tafel gelegd kan worden. Ook Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain zouden naar verluidt verregaande interesse hebben in de diensten van Onana. Spurs verloor eerder dit seizoen Hugo Lloris met een elleboogblessure.

Onana speelde zich vorig seizoen al in de kijker van de Europese topclubs door een groot aandeel te hebben in het Champions League succes van de Amsterdammers. Ook dit seizoen laat de Kameroener veelvuldig zien waar hij toe in staat is.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws