Saadi bezorgt Cercle Brugge late en belangrijke zege tegen STVV

09-11-2019 21:51
1

Idriss Saadi kroonde zich zaterdagavond tot matchwinnaar in Cercle Brugge - STVV. Vlak voor het einde besliste de aanvaller de partij en bezorgde Cercle Brugge een 2-1 overwinning.

Het heeft lang geduurd (sinds 24 augustus), maar Cercle Brugge heeft nog eens gewonnen in de Jupiler Pro League. Het beslissende doelpunt viel pas in de 89e minuut. Twee minuten na zijn invalbeurt kopte Saadi de 2-1 op het bord. Het heeft lang geduurd (sinds 24 augustus), maar Cercle Brugge heeft nog eens gewonnen in de Jupiler Pro League. Het beslissende doelpunt viel pas in de 89e minuut. Twee minuten na zijn invalbeurt kopte Saadi de 2-1 op het bord.

In het begin van de tweede helft had Cercle Brugge haar eerste voorsprong van de avond uit handen gegeven. Yohan Boli wiste de openingsgoal van Kevin Hoggas uit, maar voor STVV bleek die ene treffer van Boli te weinig om iets te rapen in het Jan Breydelstadion.

Voor Cercle Brugge kwam de zege op het juiste moment, want ook Waasland-Beveren wist zaterdag te winnen. De Waaslanders gingen winnen bij KV Kortrijk in het Guldensporenstadion.