De Bruyne vecht het uit tegen Origi in spannende kraker tussen City en Liverpool

De Bruyne vecht het uit tegen Origi in spannende kraker tussen City en Liverpool

Gepubliceerd: zaterdag 9 november 2019 om 18:47za 09-11-2019 om 18:47

Laatste update: zondag 10 november 2019 om 12:00zo 10-11-2019 om 12:00

Het seizoen is nog niet zo lang onderweg, maar zondag zou de Premier League al vroegtijdig beslist kunnen worden. Liverpool ontvangt Manchester City, wat dus een confrontatie tussen de koploper en de nummer twee van de ranglijst betekent.

Krijg een FREE BET tot wel €150 bij Liverpool – Man City! KLIK HIER!

Bij Ladbrokes heeft men ook een knappe promo klaar voor deze partij. Bij het openen van een speelrekening krijg je namelijk een mooie free bet. Hoe groter jouw storting, hoe groter jouw free bet. Dat kan gaan tot wel 3(!) keer jouw storting.

Lees de voorbeschouwing onder de afbeelding.

Liverpool
Je moet als tegenstander van Liverpool van goede huize komen om op Anfield te winnen, dat heeft KRC Genk ondervonden. Liverpool is al 43 thuiswedstrijden in successie ongeslagen in de Premier League en won dit seizoen ieder thuisduel in competitieverband.

Toch laat Liverpool dit seizoen wel af en toe steekjes vallen, want het wist nog niet de nul te houden in de PL voor eigen publiek. Tegen Manchester City lukte dit overigens wel in vier van de laatste vijf onderlinge ontmoetingen. Als Manchester City op visite komt, geeft Liverpool eigenlijk altijd wel thuis: het is al twintig thuisduels op rij ongeslagen tegen City.

Manchester City
Het Manchester City van Kevin De Bruyne zal met enige angst afreizen naar Liverpool. Ondanks dat The Citizens 22 van de laatste 25 PL-duels wonnen, kent het zoals geschreven de nodige moeite met Liverpool op Anfield.

City hield in slechts twee van de laatste zeven duels de nul en aanstaande zondag doet doelman Ederson mogelijk niet mee door een blessure. Dit zou wel eens koren op de molen kunnen zijn voor Liverpool, dat in eigen huis vaak met scherp schiet.

Conclusie
Gesteund door de trouwe fans geven wij Liverpool de beste kans op de zege. Met de eerste Premier League-titel ooit in het vooruitzicht denken wij niet dat Liverpool zich de kaas van het brood zal laten eten. Geloof je daar ook in? Dan kan je via Ladbrokes nog extra profiteren met een mooie Free Bet! Klik op één van de links in het artikel en profiteer mee.

Krijg een FREE BET tot wel €150 bij Liverpool – Man City! KLIK HIER!

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie wint de wedstrijd?

(72 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws