'Revaliderende Kompany vindt tijd bij Anderlecht voor nieuwe job in Engeland'

'Revaliderende Kompany vindt tijd bij Anderlecht voor nieuwe job in Engeland'

09-11-2019 18:01
5

Vincent Kompany is al een hele poos niet meer gezien bij Anderlecht. Hij speelde voor het laatst een wedstrijd tegen Beerschot eind september. De verdediger werkt inmiddels hard aan zijn revalidatie, maar lijkt toch nog wat tijd over te hebben.

Ondanks het feit dat Frank Vercauteren nu officieel hoofdtrainer is, blijft Kompany nog wel heel wat te zeggen hebben over het nieuwe project bij Anderlecht. Ondanks dat groot takenpakket, heeft Kompany toch nog tijd gevonden voor een extra job.

Zo kondigde Sky aan dat Kompany komende zondag als analist te zien zal zijn voor het duel tussen Liverpool en zijn ex-club Manchester City. Meer dan waarschijnlijk éénmalig dit seizoen, al is het niet de eerste keer dat Kompany die taak voor zich neemt.

Niet de eerste keer
Zo was de verdediger tijdens het EK 2016 ook al analist op de Engelse televisie. Kompany was ook toen opnieuw geblesseerd, maar maakte wel tijd voor de Engelse televisie om er analist te zijn. Op de Belgische televisie is hij echter amper nog te zien en laat hij geen interviews meer toe.

Kompany zal overigens niet de enige analist zijn, hij verkeert namelijk in bijzonder goed gezelschap. Ook José Mourinho, Roy Keane, Graeme Souness, Gary Neville en Jamie Carragher zullen hun zegje doen tijdens de Engelse topper