'Druk stijgt bij Genk, bestuur vraagt goede prestatie tegen Gent van Mazzu'

'Druk stijgt bij Genk, bestuur vraagt goede prestatie tegen Gent van Mazzu'

09-11-2019 11:44
10

KRC Genk heeft nog maar net een trip naar Anfield achter de rug, maar krijgt zondag weer een stevige wedstrijd. Het ontvangt zondagavond KAA Gent. Voor Felice Mazzu misschien wel zijn laatste wedstrijd voor Genk.

De trainer van Genk wist dinsdag nog te imponeren tegen Liverpool en zat misschien zelfs dicht bij een stunt. Bij Genk had die wedstrijd echter geen invloed op het vervolg van de carrière van Mazzu bij Genk. De partij van komende zondag wordt volgens Het Laatste Nieuws bepalend voor Mazzu. Er wordt een goede prestatie gevraagd door het bestuur en ook de winst. Slaagt hij daar niet in, lijkt het einde in zich voor de trainer.

Bij het bestuur sprak men eerder deze week dan ook duidelijke taal. Als Genk opnieuw door de mand valt, zoals afgelopen weekend tegen Eupen, betekent dat slecht nieuws voor Mazzu. "Maar ik ga mij daardoor niet anders gedragen", gaf Mazzu nog aan. "Die druk is er al sinds het begin van het seizoen, dat is eigen aan trainer zijn van een topclub en dat moet ik accepteren", aldus de trainer.