Anderlecht moet niet hopen op Batshuayi: Mijn ouders zouden dat niet accepteren

Anderlecht moet niet hopen op Batshuayi: "Mijn ouders zouden dat niet accepteren"

09-11-2019 11:00
8

Michy Batshuayi heeft het niet makkelijk bij Chelsea. De aanvaller kon er zich nooit echt doorzetten en is ook dit seizoen amper tweede of zelfs derde keuze. Dat zorgde ervoor dat hij afgelopen zomer nog werd gelinkt aan Anderlecht, maar tot een transfer kwam het niet. Die lijkt er ook nooit te zullen komen.

Toen Batshuayi afgelopen zomer werd gelinkt aan Anderlecht plaatste hij op social media een nogal explicitie foto van hemzelf in Standardshirt met een 'lol-emoji' over zijn middenvinger. Een transfer naar paars-wit is dan ook onmogelijk voor Batshuayi.

"Duidelijker dan mijn tweet is toch niet mogelijk", zegt Batshuayi in Het Laatste Nieuws. "Ik denk niet dat ik voor hen zal spelen. Zelfs mijn manager en ouders zouden dat niet accepteren. Ik ga niet te veel zeggen, maar het is niet het juiste moment om terug te keren naar België", aldus de spits van Chelsea.

Ook als hij geen minuut meer speelt bij Chelsea is Anderlecht geen optie. "Ik heb nog altijd de Rode Duivels om minuten te maken", is Batshuayi duidelijk, die weet dat er genoeg clubs interesse zouden tonen. "Exactement", lacht hij.

Batshuayi speelde dit seizoen tot dusver tien wedstrijden voor The Blues. Daarin was de spits goed voor vijf doelpunten en twee assists.