Deschacht: 'Dit was een dramamatch van Anderlecht en Zulte Waregem'

Deschacht: 'Dit was een dramamatch van Anderlecht en Zulte Waregem'

08-11-2019 23:02
5

RSC Anderlecht kon vrijdag op bezoek bij Zulte Waregem winnen met 1-2. Olivier Deschacht is er dus niet in geslaagd om punten te pakken tegen zijn ex-ploeg. Na de wedstrijd was hij niet te spreken over de prestatie van zijn eigen ploeg.

Essevee verdiende geen nederlaag, maar speelde Anderlecht ook niet van de mat. "Dit was een dramamatch", reageerde Deschacht na de partij bij Play Sports.

De ervaren verdediger hield geen blad van de mond. "Dit was van beide ploegen een non-match. In de eerste helft had Anderlecht veel de bal, maar creëerde het niet veel kansen. Na rust hadden wij veel de bal, maar we creëerden eveneens niet veel kansen. Wij waren niet top en Anderlecht ook niet", aldus Deschacht.

Dat Zulte Waregem niet kon winnen, stemt Deschacht niet tevreden. "Ik ben niet gelukkig over onze prestatie. We hebben een cadeau gekregen, maar zelf twee cadeaus weggegeven. We hebben nooit ons niveau gehaald in deze wedstrijd. Dat is heel jammer. We moeten hier lessen uittrekken als we willen meedoen voor die zesde plaats", besloot hij.