Bruno vindt beste vorm terug bij Charleroi: Bijna topniveau van bij Anderlecht

Bruno vindt beste vorm terug bij Charleroi: "Bijna topniveau van bij Anderlecht"

08-11-2019 21:07
2

Na een moeizame start bij Charleroi is Massimo Bruno weer goed bezig bij de Carolo's. Onder Karim Belhocine lijkt Bruno zijn beste vorm teruggevonden te hebben.

Bij RTBF blikt hij terug op zijn begin bij Charleroi. "Ik tekende vorig seizoen vrij laat bij Charleroi en men verwachtte heel veel van mij. Ik voelde die druk en probeerde het verschil te maken, maar ik ging forceren", klinkt het.

Nu krijgen we een andere Bruno te zien. "Dit seizoen heb ik mezelf voorgenomen dat ik een speler zoals alle andere ben. Ik probeer vrijuit te spelen én ik heb in de voorbereiding als een gek gewerkt. En dat loont, want ik denk dat ik mijn topniveau van bij Anderlecht benader", vertelt Bruno.

Belhocine
Eén van de factoren waarom Bruno het zo beter doet is de komst van Belhocine. "Mijn relatie met Felice Mazzu was op zich goed, maar de tactische aanpak van Belhocine ligt me beter", legt Bruno uit.

"We spelen meer voetbal. Hij heeft ons ervan overtuigd dat we de kwaliteiten in huis hebben om van achteruit op te bouwen. Vorig jaar speelden we steeds in functie van Osihmen, nu is ons spel veel gevarieerder", aldus Bruno.