Clement niet te spreken over geruchten gevecht bij Club Brugge: Schandalig

Clement niet te spreken over geruchten gevecht bij Club Brugge: "Schandalig"

08-11-2019 20:48
13

Het penaltydebacle bij Club Brugge blijft nazinderen. Volgens enkele geruchten zou dat zelfs voor ruzie hebben gezorgd in de kleedkamer van Blauw-Zwart, maar dat weerlegt Philippe Clement op zijn persconferentie vrijdag.

De voorbije dagen viel er te lezen dat er na de partij tegen PSG ruzie was in de kleedkamer van Club Brugge. Het kwam tot een discussie, maar die was volgens Clement bijzonder kort. "Op het moment zelf was iedereen kwaad, maar in de kleedkamer was er slechts enkele seconden sprake van commotie", zegt hij.

"Geen minuten of uren, zoals ik heb gelezen. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, was de commotie voorbij. Ik heb gezegd dat iedereen moest zwijgen en de spelers hebben gevolg gegeven aan die boodschap", geeft de trainer van Club Brugge aan.

Geen fysiek geweld
Daarnaast klonk het dat het in de kleedkamer zelfs tot een handgemeen kwam. Dat weerlegt Clement. "Ik wil benadrukken dat het na de match om verbale commotie ging. Niet om fysieke commotie. Ik vind het schandalig dat dat zo naar buiten is gebracht", zegt Clement.

Volgens Clement was dan ook niet alles correct bericht. "Er zijn trouwens heel veel onwaarheden naar buiten gebracht. Ik ben daar ontgoocheld over. Diagne heeft op geen enkel moment ruzie gemaakt in de kleedkamer. Hij heeft na de match alles over zich heen laten komen, omdat hij zich ervan bewust was dat hij een fout had gemaakt", besluit de trainer van Club Brugge.